Kirjaudu

Hoidot: Hermoratahieronta

Hermoratahieronta on hoitomuoto, jonka pohjautuu on kiinalaiseen filosofiaan, kiinalaisen lääketieteen ajatukseen hoitaa ihmistä kokonaisvaltaisesti. Hoidon tarkoituksena on saavuttaa tasapaino ja tukea kehon omia paranemismekanismeja, joita ilman kehomme ei pysty toimimaan täysipainoisesti, paranemaan, kuntoutumaan ja uusiutumaan. Hermoratahieronta on samankaltaista toimintatavaltaan mm. akupunktion, vyöhyketerapian ja muiden tämänkaltaisten hoitomuotojen kanssa.

Hermoratahieronnan vaikutukset ovat laajat. Hermosto käsittää aivot, keskushermoston kuin myös ääreishermoston. Hoito vaikuttaa hermoston kautta pitkäjänteisesti koko kehon hyvinvointiin ja terveyden edistämiseen. Hermoratahieronta vaikuttaa monenlaisiin tuki-ja liikuntaelinten vaivoihin samoin kuin moniin sisäsyntyisiin vaivoihin, kuten esim. päänsärky, suolisto-ja/tai mahavaivat, erilaisiin iho-ongelmat. Näiden lisäksi erilaiset jännitystilat helpottuvat, stressi vähenee, hoito vaikuttaa unen laatuun, hermostuneisuuteen, moniin kiireisen tai epätyydyttävän elämän mukanaan tuomiin kehon kautta ilmeneviin vaivoihin.

Hermoratahieronta soveltuu kaikille, pikkulapsista aikuisiin. Hoidon vasta-aiheita ovat raskaus ja hiljattain tehty leikkaus, mutta erilaiset krooniset sairaudet eivät ole este hermoratahieronnalla. Akuuttien ja äskettäin puhjenneiden sairauksien kohdalla neuvotellaan hoidon paras aloitusajankohta yksilöllisesti.

Yksittäisen hoidon aikana koko keho hoidetaan pyörivin liikkein käsitellen hermopisteitä ja niistä muodostuvia hermoratoja. Hermoratahieronta on hellävarainen, kehoa tunnusteleva ja kunnioittava tapa hoitaa, tavoitteena on saada keho rentoutumaan ja sen myötä hoidon vaikutukset syvenevät. Yksittäisen hoidon kesto on 1,5 - 2 tuntia. Hoito suunnitellaan asiakkaan kanssa yhdessä, jolloin myös hoidettava ihminen on itse tietoisesti hoidossa mukana ja näin pyritään saavuttamaan paras mahdollinen hoitotulos.

Rauhallinen musiikki on osa kokonaisvaltaista hoitotapahtumaa, samoin aromatuoksujen käyttö asiakkaan niin halutessa.

Site Design 2008 by AriGrafia Oy
Powered by APE™