Kirjaudu

Hoidot: Hypnoosi

Hypnoosi on tietoisuuden tai tajunnan tila tai taso, joka joko on tai saavutetaan. Hypnoosissa tai sen kaltaisessa tilassa mieli rentoutuu, näin tapahtuu myös aivan luonnollisella tavalla esim. siinä vaiheessa kuin olemme nukahtamaisillamme tai hetki ennen heräämistä tai keskittyessämme kuuntelemaan vaikka musiikkia.

Hypnoosissa ihminen on tietoisessa tilassa, jossa henkilö itse ohjaa ajatustaan/mielikuviaan ennalta sovittuun suuntaan. Hypnoosissa henkilön tietoinen mieli tarkkailee ja tarvittaessa toimii hypnoosin aikana. Hypnoosissa myös henkilö itse toimii tietoisesti ja omaa tahtoaan käyttäen, tavoitteena sovittu hoidon päämäärä.

Hypnoosia voidaan käyttää monenlaisissa tilanteissa. Toinen saa apua ja helpotusta jännittämiseen, toinen halutessaan keskittyä tiettyyn tilanteeseen tai suoritukseen ja moniin muihin asioihin. Jokaisen asiakkaan kanssa tehdään yksilöllinen suunnitelma hänen tavoitteidensa mukaisesti. Ensimmäisellä tapaamiskerralla keskustellaan tavoitteista, niiden realistisuudesta, hypnoosista yleensä, käydään Hypnoosiliiton eettiset säännöt ja laaditaan suunnitelma tulevien tapaamisten pohjaksi. Tapaamiskertojen määrä ja aikataulu on yksilöllinen ja sovitaan erikseen, yleensä kuitenkin muutama tapaamiskerta on riittävä.

Kuulun Suomen Hypnoosiliitto ry:hyn ja olen sitoutunut liiton eettisten sääntöjen noudattamiseen, jotka löytyvät Suomenhypnoosiliiton sivuilta.

Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla.

Site Design 2008 by AriGrafia Oy
Powered by APE™