Kirjaudu

Hoidot: Crystal Bed eli kristallikylpy

Crystal bed-hoito on Brasiliasta Suomeen rantautunut hoitomuoto. Hoito perustuu kristallikiven, valon, värin värähtelyyn ja värähtelyn vaikutukseen chakroihin (energiakeskuksiin).

Kristallikylpy Kun tietty väri läpäisee kristallia vastaavan chakran, ko. chakra puhdistuu, energisoituu ja tasapainottaa chakran kaikkien muiden chakrojen kanssa. Tämä antaa itsesi muiden puolien, ovat ne sitten henkisiä, tunteisiin liittyviä tai fyysisiä, tasapainottua. Jos chakrat eivät ole tasapainossa, muutkaan itsesi puolet eivät ole tasapainossa. Kun nämä herkät energiat on tasapainotettu, kehon omat luonnolliset paranemismekanismit toimivat niin kuin niiden kuuluu. Kristallikylpy puhdistaa, tasapainottaa ja lataa kehon energioita ja aikaansaa syvän rentoutumisen. Hoito myös ennaltaehkäisee häiriöitä.

Crystal bed-hoidossa henkilö lepää sängyllä silmät kevyesti suljettuina ja vaalealla liinalla peitettyinä. Kristallilamppu on henkilön yläpuolella ja vaihtuvat värivalot hoitavat kehoa chakrojen kautta. Taustalla kuuluva musiikki on osa hoitoa ja halutessa hoitoon voidaan yhdistää aromaterapian.

VAIKUTUKSET CHAKROIHIN

Juurichakra: Punainen valo
Paksusuoli, peräsuoli, sukupuolielimet, keskushermosto, anemia, halvaus, verenkierto-ongelmat, lihakset. Valo stimuloi hermoja ja verenkiertoa ja elävöittää fyysistä kehoa.

Sakraalichakra: Oranssi valo
Perna, munuaiset, keuhkoputkentulehdus, munuais-ja sappikivet, tunnelukot, vatsakivut-ja kouristukset, reumatismi, munasarjat. Lisää elinvoimaa.

Solar Plexus: Keltainen valo
Aktivoi hermosoluja, tuottaa lihasenergiaa, stimuloi sappinesteen eritystä, on hyväksi iholle, lievittää masennusta, edistää ruuansulatusta sekä hoitaa maksaa, niveltulehdusta ja diabetestä. Vaikuttaa suostuisasti ajattelukykyyn, selkeyttää, kehittää päätteylykyä ja intuitiota.

Sydänchakra: Vihreä valo
Sydän, keuhkot, haavaumat, kasvaimet, astma ja päänsärky. Tätä kristallia käytetään syövän hoidossa. Vähentää hermojännitystä, unettomuutta ja levottomuutta ja lisää toiveikkuutta ja vakautta.

Kurkkuchakra: Turkoosi valo
Sininen valo vahvistaa ja rauhoittaa. Sillä on antiseptisiä vaikutuksia. Se parantaa kurkkusairauksia, auttaa kuukautiskivuissa, lievittää kuumetta ja tulehduksia ja lisää tyyneyttä ja rauhallisuutta. Se hoitaa hermojärjestelmää ja auttaa poistamaan huolestuneisuutta, rauhattomuutta ja tuskaista mieltä.

Otsachakra: Indigonsininen valo
Silmä-, nenä-ja korvavaivat, astma ja keuhkosairaudet, jännitystilat, stressi, iho-ongelmat, ihottumat ja suonikohjut. Supistava ja virkistävä valo vähentää verenvuotoa ja vaikuttaa positiivisesti emotionaalisella ja henkisellä tasolla.

Kruunuchakra: Violetti valo
Violetti valo voi parantaa mielen sairauksia ja hermojärjestelmää, reumatismia, munuaisia, pernaa ja aivoja. Erittäin magneettinen ja tyynnyttävä valo tukee psykiatrisia hoitoja. Vaikuttaa suotuisasti kehon kalium-tasapainoon, puhdistaa verta ja estää kasvaimien syntyä ja kasvua.

Site Design 2008 by AriGrafia Oy
Powered by APE™