Kirjaudu

Hoidot: Life Detox

Life Detox- puhdistuslaite puhdistaa kehoa mm. kuona-aineista, raskasmetalleista ja muista haitallisista aineista.

Kehon puhdistusta

Niin ravinnon kuin hengitysilmankin kautta kehoomme kertyy haitallisia aineita, jotka ajan mittaan aiheuttavat erilaisia kipuja, vaivoja ja sairauksia. Koneellinen puhdistus poistaa elimistöstämme ei-toivottuja aineita ja auttaa soluja, kudoksia ja elimiä toimimaan paremmin.

Life Detox- puhdistusmenetelmän avulla voidaan turvallisesti, tehokkaasti ja miellyttävästi poistaa kehosta lymfa-ja verenkiertoon irtoavia kuona-aineita ja palauttaa elimistön solujen tasapainon. Jalkakylpyvedessä toimiva elektrolyysilaite hyödyntää kehon omia ns. anionivirtauksia.

Kuonat ovat happamia aineenvaihduntajäännöksiä, jotka vanhentavat ja happamoittavat kehoamme. Kehon puhdistus antaa oivan sysäyksen painon pudotukseen ja kokonaisvaltaiseen elimistön parantamiseen.
Puhdistuksen aikana elimistöön kertyneet kuona-aineet alkavat virrata jalkojen kautta veteen. Jalkojen yli 2000 ihohuokosen kautta poistuu huomattavia määriä fosfaatteja, nitraatteja, metalleja, myrkkyjä ja kuona-aineita. Elektroninen puhdistus vaikuttaa verenkierron kautta koko kehoon.

Puhdistuksen vaikutuksesta
- lisää elinvoimaa
- ääreisverenkierto paranee
- nopeuttaa lymfanesteen liikettä
- aineenvaihdunta paranee
- parantaa vastustuskykyä
- voi olla apua erilaisiin kipuihin
- virtsaamisvaikeudet helpottuvat
- kuonat poistuvat
- kehon pH tasaantuu

Menetelmä ei sovi henkilöille
- joilla on sydämentahdistin
- joille on tehty munuaisen siirto, muu elinsiirto
- joilla on epilepsia
- jotka ovat raskaana tai imettävät
- joilla on rautaa kehossa eli raudoitettu esim. murtuma

Life Detox- jalkakylpy kestää 30 minuuttia kerrallaan. Laitteen aktivoima puhdistusprosessi jatkuu kehossa 48-72 tuntia, jonka aikana kehosta poistuu mittava määrä kuonaa. Puhdistusten välillä on pidettävä 2-3 päivän tauko.

Hoitoja voi ottaa 1-2 kertaa/ viikko, hoitokerrat ja -välit suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaan kanssa. Yleisohjeena voidaan sanoa noin 6 puhdistuskerran antavan jo hyvän vaikutuksen, mutta puhdistuksia voidaan tehdä 15 kertaa peräkkäisten viikkojen aikana. Ylläpitohoito tapahtuu 3-5 viikon välein. Hoito suunnitellaan jokaisen asiakkaan kanssa ja puhdistuksen jälkeiset ohjeet annetaan yksilöllisesti.

Kuona- aineista vapautuneen kehon elinvoimaa ylläpidetään parhaiten terveellisellä ravitsemuksella, hyvällä nesteytyksellä ja riittävällä liikunnalla.

Site Design 2008 by AriGrafia Oy
Powered by APE™