Kirjaudu

Kurssiarkisto

Tältä sivulta löydät tiedot menneistä kursseista. Tulevat kurssit löydät kurssisivulta

<< Palaa listaan

Fengshuin peruskurssi

Ajankohta: 13.03.2010 – 13.03.2010

Tule oppimaan uutta! Opit fengshuin perusteet ja työkaluja, joiden avulla voit soveltaa fengshuita kotiisi.

Kurssikuvaus

Mitä fengshui on?

Fengshui on ikivanha itämainen oppi rakennusten ja sisustusten vaikutuksesta elämäämme. Länsimaissa fengshui on viime vuosina saavuttanut suuren suosion, sillä hyvinvoinnin kasvaessa ovat onnellisuus ja harmonia edelleen suosittuja elämän tavoitteita. Samat periaatteet toimivat niin pienessä kuin suuressakin, joten fengshuin opit soveltuvat niin yksityiskoteihin kuin yrityksiinkin.

Ympäristön harmonisoinnissa käytetään monenlaisia tarkastelumenetelmiä. Chi-energia on fengshuissa käytettävistä perinteisen kiinalaisen tieteen käsitteistä tärkein. Tämä energia jakautuu viiteen eri elementtiin: tuli, maa, metalli, vesi ja puu, joilla jokaisella on monia ominaisuuksia. Näiden keskinäinen harmonia, kiertokulku ja energiavirtauksen tarkkailu ottaen huomioon eri ilmansuunnat ovat keskeisin osa sisustukseen sovellettavasta fengshuista.

Kouluttaja

Fengshui-konsultti ja -kouluttaja Kirsi Niemelä on valmistunut konsultiksi European School of Fengshuista vuonna 2000. Valmistumisesta lähtien hän on konsultoinut koteja ja yrityksiä sekä opettanut jatkuvasti fengshuita eri opistoissa. Vuodesta 2007 hän on toiminut vastuuopettajana fengshui-konsulttikoulutuksessa.

Lisätietoja http://kirsiniemela.fi tai Päivi Lindroos, 040-5326020

Kurssilla

Päivän mittaisella fengshui -kurssilla opit, miten fengshuin avulla voit virkistää ja edistää eri elämänalueita. Käymme läpi fengshuin peruskäsitteitä ja saat vinkkejä kodin energisointiin ja harmonisointiin.

Mukaan tarvitset muistiinpanovälineet, viivottimen, puuvärit ja kopion kodin pohjapiirroksesta.

Kurssi alkaa klo 10 ja päättyy klo 16

Paikka

Kurssi järjestetään Hoitohuone Kristallisäteessä, Torikatu 2 2.krs, Äänekoski.

Hinta

Kurssin hinta on 70 € (kun ilmoittautuneita on 7 tai enemmän), 90 € (kun ilmoittautuneita on vähemmän kuin 7). Maksuohjeet ilmoittautuneille. Ilmoittautumiset 8.3.2010 mennessä.

Ruokailu
Kurssin aikana on mahdollisuus nauttia kevyt keittolounas, joka sisältää leivän ja juoman. Ilmoita mahdollisista allergioista etukäteen. Ruokamaksu 5 euroa. Voit ottaa myös omaat eväät mukaan. Kahvia ja teetä saatavilla pitkin päivää.

Fengshuin jatkokurssi 25.4.2010 ja jos kiinnostusta on, myös Fengshui energianpuhdistuskurssi (=energiasiivous= space clearing) on mahdollista järjestää.

Site Design 2008 by AriGrafia Oy
Powered by APE™