Kirjaudu

Kurssiarkisto

Tältä sivulta löydät tiedot menneistä kursseista. Tulevat kurssit löydät kurssisivulta

<< Palaa listaan

Rummunsynty päivä 9.4.2016

Ajankohta: 02.01.2016 – 09.04.2016

Tule tekemään itsellesi perinnerumpu!

Kurssikuvaus

Kurssilla valmistetaan perinnerumpu, saat kaiken tarvittavan opastuksen ja materiaalin rummuntekoon. Ja päivän päätyttyä jokaisella on valmis rumpu.

Kurssi sisältää kaiken tarvittavan materiaalin, paitsi puukäppyrän (joka sinun täytyy tuoda mukanasi), josta tulee rumpikahva. Saat tietoa rummun historiasta, käytöstä ja hoidosta. Teemme myös rummutusmatkoja ym. mielenkiintoista rummuntekemisen lomassa. Tarkemman päiväohjelman ja rumpukahvan tuontiohjeen saat ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautuminen Kristallisäteeseen tai Awonawilonaan.
ILMOITTAUTUMISAIKAA ON JATKETTU 8.4.klo 12 asti!

Kurssin pitää Tuija Sahi, Rummuntekijä, Rummunpäästäjä, Lähihoitaja Yrittäjä. www.awonawilona.fi, www.akson.fi/ awonawilona, Facebookissa myös, puh. 044-3088979.

Kurssi alkaa klo 9.30 ja päättyy n. klo 20.00.

Paikka

Kurssi järjestetään Äänekoskella, tarkempi paikka ilmoitetaan myöhemmin.

Hinta

Kurssin hinta on 170€ (norm. 190€). KURSSILLE ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA. Kurssi maksetaan kahdessa erässä: 1.erä (80€ ilmoittautumismaksu) ilmoittautumisen yhteydessä, 2.erä (90€) lähempänä kurssin ajankohtaa, laskussa olevaan eräpäivään mennessä. Ilmoittautumismaksulla varaat kurssipaikan ja materiaalin. Ilmoittautumismaksua ei palauteta, jos osallistuja peruu kurssille tulonsa. Lasku lähetetään sähköpostiin. Lisäksi käteisellä maksetaan paikan päällä 50€ kurssinvetäjän matkakulu, summa jaetaan kaikkien kurssille osallistijien kesken.

Ruokailu Kurssin aikana mahdollisuus keittolounaaseen ( keitto, leipä,kahvit/ teet ja kahvileipä), 10€, maksetaan käteisellä paikan päällä. Voit ottaa myös omat eväät. Ilmoita ruokailustasi ilmoittautumisen yhteydessä.

Kurssi toteutuu mikäli ilmoittautuneita on vähintään 6 henkilöä, max 10 henkeä.

Site Design 2008 by AriGrafia Oy
Powered by APE™